Fit Body Plan logo

FIT BODY PLAN

fit forever
begint vandaag!

BINNEN 7 DAGEN LEER IK JOU MIJN EFFECTIEVE RESULTAAT METHODE!

aanmelding is gesloten

is dit herkenbaar?

jij bent goed bezig!

Dit is de reden waarom

Ik ben trouwens Nick Steinvoort, de eigenaar en coach van Fit Body Plan! In de 10 jaar dat ik zelf actief bezig ben met fitness en voeding en het begeleiden van mensen, heb ik ervaren waarom het heel vaak fout gaat als iemand niet het gewenste resultaat krijgt.

Net als met oefeningen in de sportschool, kunnen kleine aanpassingen juist grote verschillen maken op de lange termijn. Denk maar is na over een oefening als je je voeten net iets anders neerzet, je schouders wat meer naar achter of juist naar voren zet of in je hoofd meer focust op de beweging. De oefening voelt dan heel anders, maar vooral beter en dat met zo’n kleine aanpassing.

Zo gaat dat ook met voeding. We weten best wat gezond en ongezond is, alleen het échte resultaat zit in de kleine details. Een calorie is niet slechts een calorie net zo min als een koolhydraat simpelweg een koolhydraat is.

Om echt next level te gaan en een mooie shape te bouwen moet je verder denken dan dat, door juist die details goed voor elkaar te hebben.

Dat is nou precies wat jij leert met het Fit Forever Programma. Binnen 7 dagen leer je hoe jij jouw ideale shape bouwt en uiteindelijk geniet van een figuur waar je nog zelfverzekerder over bent en je comfortabel mee voelt als je in de spiegel kijkt. Met deze kennis ben je Fit Forever, omdat je weet hoe het moet en hoe onwijs goed het voelt.

 

Yes! Ik wil Fit Forever zijn!

Stop met twijfelen of jouw methode goed is en leer wat echt werkt.

Krijg nu gratis toegang tot Fit Forever!

Brian en Joyce gingen jou voor

Beide hebben zij het Fit Forever programma met succes doorlopen
en onwijs mooi resultaat behaald tijdens en na het programma net als vele anderen:

”Brian: Ik ging van twijfels en frustratie naar zekerheid. De resultaten die ik heb behaald, hebben mijn leven zowel fysiek als mentaal een flinke boost gegeven! Echt een aanrader als je klaar bent met je tijd verdoen aan Instagram en niks wijzer wordt.”

”Joyce: Trouw naar de sportschool gaan en goed mijn best doen was genoeg dacht ik. Ik ging wel wat vooruit, maar ik kwam niet in de buurt van mijn echte doel. Nu heb ik het bereikt, voel ik mij beter dan ooit en weet ik hoe ik nog verder kan komen in de toekomst.”

hoe fijn is dit?!

investeer in jezelf

Kies jij voor
effectief resultaat?

Fit Forever

7 Dagen Programma
GRATIS!
  • Weet welke supplementen de moeite waard zijn en waarom
  • Leren hoe je voeding gemakkelijk en effectief inzet voor het beste resultaat
  • 7 dagen full support van een fitness expert die om jou geeft
  • Haal alles uit jezelf, je sportschool abonnement en bouw jouw ideale shape forever!

Of verspilling...

de valkuil

van geld verspillen
225+ Verspilt / weggegooid
  • BCAA'S en andere onzinnige supplementen kopen: gemiddeld €100 per twee maanden
  • Voeding t.w.v. €30 per week niet goed inzetten en daarmee geld en kansen verspillen
  • Kant en klare schema's kopen van mensen die niet het beste met jou voor hebben t.w.v. €70
  • Je sportschool abonnement niet optimaal gebruiken en zo €25 per maand verspillen (€300 per jaar)

Kies voor resultaat
Start met Fit Forever!

Krijg nu gratis toegang tot Fit Forever!

veelgestelde vragen

Je volgt Fit Forever in een besloten Facebookgroep. Na jouw aanmelding krijg jij z.s.m. een uitnodiging voor deze groep. Je begint altijd een week na je aanmelding, dus meld je bijvoorbeeld aan op dinsdag dan begin je de volgende week op maandag.

Het werkt op de volgende manier:
-Stap 1: na aanmelding krijg jij een werktemplate en een PDF bestand hiervan.
-Stap 2: jouw caloriebehoefte is dan al voor je uitgerekend, maar deze mag je ook aanpassen in het werktemplate. In de bestanden vind je ook het trainingsschema dat bij jouw doel past en kan je jouw progressie meten. Het trainingsschema is voorzien van richtlijnen als iets niet mogelijk is.
Stap 3: in de Facebookgroep krijg jij elke week leerzame tips en hulp, zodat jij leert hoe je voeding optimaal kan inzetten en wat je allemaal moet weten om het straks zelf te kunnen.

Dat heb jij zeker! Jij krijgt een advies met hoeveel calorieën jij begint en een macroverhouding (koolhydraten, eiwitten, vetten). Binnen de Facebookgroep leer jij al vanaf dag 1 hoe jij jouw dagelijkse calorieën en macro’s gaat invullen met de juiste voeding via My Fitness Pal of een andere tracking app. Een van de methoden die je leert is de 80/20 regel, waardoor je alsnog voeding kan eten die jij lekker vindt ook als het een minder gezonde keuze is.

Ja, jij krijgt een trainingsschema dat aansluit bij de doelstelling die je kiest tijdens de aanmelding. Als je dit later wil veranderen krijg jij simpelweg een nieuw trainingsschema dat daarbij aansluit.

Het contact verloopt via Facebook Messenger of via e-mail, afhankelijk van wat jouw voorkeur heeft. Je krijgt dan binnen 24 uur een antwoord op jouw vraag.

Dat is zeker mogelijk. Je leert precies wat je moet doen met voeding, om ervoor te zorgen dat jij jouw doel behaalt. De trainingsschema’s zijn wel gericht op de sportschool, omdat je daar de nodige apparatuur en accessoires tot je beschikking hebt voor maximaal resultaat. Als je later besluit om naar de sportschool te gaan, komt het trainingsschema en de methode die je leert goed van pas.

Als jij aan de slag gaat met het programma en de tips/richtlijnen volgt, ga jij sowieso resultaat behalen. Mocht het gebeuren dat je het niet volhoudt of dat je om een andere reden even moet stoppen, dan leer je alsnog de methoden om het daarna op te pakken. Je verliest dus niks en wint altijd, omdat je geleerd hebt hoe het moet. Dit is de reden dat het altijd voor jou gaat werken.

Start met Fit Forever!

The deal of a lifetime

Fit Body Plan logo

FIT BODY PLAN