losse schema's

Krijg vandaag het op maat gemaakte training en/of voedingsschema dat jij zoekt!

vind je een schema maken lastig?

Loop jij hier ook op vast?

 • Ik train al een tijdje maar ik haal er voor mijn gevoel niet alles uit..
 • Ik heb meerdere gratis kant-en-klare schema's geprobeerd, maar ze werken niet..
 • Wat moet ik nou geloven? De een zegt dit op Instagram, de ander zegt dat op YouTube en een how-to blog spreekt het weer tegen..
 • Wat doen de mensen met een goed lichaam om dat resultaat te krijgen?

Ik Help jou hierbij

Ik zal je vertellen hoe..

Hey! Ik ben Nick Steinvoort, de coach van Fit Body Plan. Zie mij als een sportfanaat die al ruim 10 jaar actief bezig is met bodybuilding. In al alle jaren dat ik aan bodybuilding doe, heb ik mijzelf ontwikkeld door cursussen te volgen, opleidingen en verhoog ik continue mijn kennisniveau. 

Theorie en wetenschap is leuk, maar het belangrijkste is hoe het werkt in de praktijk. Dit heb ik allemaal geleerd door ervaring met het begeleiden van mensen naar een beter fysiek. Het beste pas ik toe op iedereen die ik help en dat zorgt voor supergoed resultaat.

Ben jij het zat om verder te zoeken in de oneindige informatiebron op internet? Ben je het zat om niet exact te weten of je alles goed doet?

Dan help ik je graag met het perfecte schema dat voor jou gaat werken. Samen zorgen wij ervoor dat jij het lichaam krijgt dat jij voor ogen hebt. 

Krijg meer zelfvertrouwen, kennis over wat voor jou werkt en het belangrijkste: resultaat.

Ga je met mij de uitdaging aan om alles uit jezelf te halen?!

Geen twijfels meer, maar zekerheid!

Ik maak het schema
dat bij jou past

Totaalschema

Totaalschema

Het perfecte schema om maximaal resultaat te behalen. Het uitgebreide training- en voedingsschema neemt alle zorgen weg, zodat jij met een goed gevoel kan sporten. Weet precies wat jij moet doen en eten. Geniet van meer zelfvertrouwen door een verbeterde shape.

Voedingsschema

Voedingsschema

De basis als je überhaupt resultaat wil zien. Je gaat niet voor niets naar de sportschool natuurlijk. Keuzevrijheid en duidelijkheid wat jij moet eten voor het beste resultaat. Alles binnen jouw leefstijl en voorkeuren. Dat krijg jij met ons voedingsschema.

Trainingsschema

Trainingsschema

Niet zeker of je effectief traint en wil je het maximale eruit halen? Kies dan voor het trainingsschema. Krijg de juiste spieractivatie door een uitgebreide workout routine. Geheel afgestemd op jouw voorkeur, doelstelling en mogelijkheden. Dit schema gebruik je in de sportschool.

Support

Ondersteuning

Bij het ontvangen van jouw schema krijg jij een complete toelichting met uitleg. Daarna krijg je wekelijks e-mail support voor jouw vragen. Het totaalschema geeft ook wekelijks WhatsApp support. Je staat er nooit alleen voor.

wat kost jouw schema?

Alleen vandaag: 50% korting!

Verloopt over

Uren
Minuten
Seconden
De actie is verlopen

voedingsschema

DE BASIS VOOR RESULTAAT
69 Eenmalig
 • Volledig op maat gemaakt plan op basis van jouw persoonlijke behoeften en doelstelling
 • Supplementen advies
 • Drie dagmaaltijdschema's die jij kan wisselen door de week heen
 • Keuzevrijheid en geen eenzijdig dieet
 • Feedback als je zelf je macro's wil invullen
 • Eenmalige online check-up van resultaat na 4 weken

totaalschema

MAXIMAAL RESULTAAT
119 Eenmalig
 • Alle opties van het voedingsschema en trainingsschema
 • Geavanceerd supplementen plan
 • 4 weken wekelijks WhatsApp support
meest gekozen

trainingsschema

TRAINEN ZONDER ZORGEN
59 Eenmalig
 • Persoonlijk trainingsschema op basis van jouw doelstelling
 • 6 weken toegang tot de fitness app met instructievideo's
 • Ideaal voor in de sportschool
 • Afgestemd op jouw mogelijkheden
 • Weet precies wat jij moet doen en hoe

Deze toppers gingen jou voor

* Resultaten kunnen variëren per persoon, lees de testimonial disclaimer

Veelgestelde vragen

Ja dat is er! Je krijgt de keuze tussen een flexibel en vrij-kiezen schema. Het flexibele schema bestaat uit een voedingsschema van drie dagmaaltijdschema’s die je door de week heen kan gebruiken naar keuze. Wil je op maandag voedingsschema 1 eten? Dan kan dat. Eet je op dinsdag voedingsschema 2? Dan kan dat ook. Jij bepaalt. 

Het vrij-kiezen voedingsschema bestaat uit een lijst met gezonde voedingsmiddelen, waaruit jij kan kiezen en dit schema vul je dan zelf in aan de hand van de gegeven macro’s (koolhydraten, eiwitten en vetten). Dit doe je bij voorkeur via My Fitness Pal. Elk schema geeft de mogelijkheid om 1-2 andere maaltijden te eten op 1 dag in de week. Deze maaltijden zijn geheel aan jou om te kiezen.

Hoe lang een schema te volgen is verschild per type schema. Een voedingsschema gaat iets minder lang mee dan een trainingsschema. De reden hiervoor, is dat voeding meer effect op je lichaam heeft op de korte termijn en moet vaker bijgesteld worden om continue vooruit te gaan. Toch kun je een voedingsschema rustig 6 weken gebruiken, maar wil je wat meer resultaat behalen dan is het aan te raden om na 4 weken een nieuw schema aan te vragen.

Het totaalschema en het trainingsschema geven 6 weken toegang tot de fitness-app, waarbij jij al jouw oefeningen terug kan zien die voorzien zijn van handige instructievideo’s. Ook vind je daar je voedingsschema. Na 6 weken is het ideaal om je schema bij te stellen en daarom kan je kiezen of je nog een keer voor een totaalschema gaat of dat je over gaat op de maandelijkse coaching (beste keuze).

Als jij je wil focussen op een bepaalde spiergroep of meerdere spiergroepen in het bijzonder dan wordt dit altijd meegenomen in jouw trainingsschema. Dit zullen dan niet alleen oefeningen zijn gericht op die spiergroep, maar er wordt ook rekening gehouden met oefeningen die ondersteunend zijn voor deze spiergroep(en).

Jij ontvangt jouw schema binnen uiterlijk 3 werkdagen, nadat wij jouw online intakeformulier en foto’s (niet met het trainingsschema) hebben ontvangen. Probeer dit daarom ook zo snel mogelijk in te sturen, dan kan jij namelijk z.s.m. aan de slag.