Transformeer je lichaam
met Fit Body Plan

Krijg top resultaat en meer zelfvertrouwen net als 750 mensen die jou zijn voorgegaan
Zichtbaar resultaat binnen 12 weken met Online Personal Training!

Jouw doelstelling bespreken
in een gratis adviesgesprek

Herken jij dit?

Mogelijk ervaar jij dit ook

”Ik train keihard, maar ik weet niet precies hoe ik het met mijn voeding moet doen. Ik kom daar gewoon niet uit.”

”Al die blogs, filmpjes en social media maken het onduidelijk wat nou juist is en wat ik moet geloven. Wat werkt nou écht?”

”Ik heb al zoveel geprobeerd, maar niks lijkt te werken voor mij. Wat doe ik verkeerd?”

”Mensen om mij heen gaan zo goed vooruit. Wat doen zij wat ik niet doe?”

internet helpt je niet

Jij zoekt iemand met meer kennis over training en voeding
Een filter tussen informatie en wat écht werkt

Mag ik je helpen?

Wie ben ik?

Ik ben Nick Steinvoort en ik ben al 10 jaar actief op het gebied van fitness- en voeding. Ik train zelf ook al 10 jaar en ik heb in deze jaren veel kennis opgedaan over verschillende trainingsmethoden en voedingsmethoden die echt werken.

Toen andere mensen mijn resultaten begonnen op te merken wilde zij ook mijn hulp. Ik vond dat super gaaf om te doen en ik ben begonnen met het geven van online personal training. Nu is het voor elke sporter mogelijk om de ideale shape te krijgen.

Inmiddels heb ik al 750 mensen mogen helpen om ook een strakker en beter gevormd lichaam te creëren. Zij kijken nu elke dag vol trots en met zelfvertrouwen naar zichzelf in de spiegel en genieten daar nog elke dag van.

Wil jij ook zekerder zijn over jezelf en een strakker lichaam met meer vorm op de juiste plekken creëren?

Ik help je daar graag mee! Ga je met mij de uitdaging aan?

Start vandaag met jouw transformatie!

Stop met twijfelen of je het goed doet en ga voor resultaat.
Kies voor Online Personal Training

Jouw doelstelling bespreken
in een gratis adviesgesprek

Waarom Fit Body Plan?

Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om niet te weten waar je moet beginnen en dat je heel graag een beter fysiek wil. Dat je niet het zelfvertrouwen hebt wat je zou willen als je in zwemkleding loopt. Dat je niet tevreden bent als je in de spiegel kijkt. 

Zelf was ik ook niet altijd helemaal fit en ook ik ben ergens begonnen zoals je kan zien. Er kwam een punt dat ik de knop heb omgezet en steeds meer ben gaan leren, cursussen ben gaan volgen en allerlei methoden door de jaren heen heb getest die werken. 

Alles wat ik met mijn cliënten doe is dus gebaseerd op kennis, ervaring en wetenschappelijk onderbouwde methoden. Mijn kennis hou ik altijd up-to-date en ik leer altijd door.

Met Fit Body Plan hoef jij je geen zorgen te maken of je het plan volhoudt. Met mijn coaching zorg ik dat jij altijd gemotiveerd bent, door intensief contact met jou te onderhouden. Ook wanneer je ups-and-downs hebt. Ik ben daarmee jouw stok achter de deur. 

Het initiatief ligt voornamelijk bij mij, dus ook als we een check-up van het resultaat inplannen elke 4 weken.

Je zal misschien denken, waarom ben jij anders dan al die andere coaches? 

Ik wil niet iedereen over een kam scheren, maar ik wil oprecht dat jij succes hebt en het resultaat en zelfvertrouwen krijgt dat jij verlangt. 

Ik doe dit fulltime en werk met een maximaal aantal mensen. Hierdoor kan ik garanderen dat ik jou de aandacht en kwaliteit geef die jij verdient. 

Als wij samenwerken ga ik er voor de volle 110% voor om het te laten werken voor jou.

''Je weet al wat van training en voeding
maar je wil graag het maximale eruit halen''

Bespaar jezelf een hoop frustratie en zoekwerk en geef dit uit handen aan een fitness professional.
Je zal zien dat dit het resultaat en zelfvertrouwen geeft wat jij zoekt. 

Voor minder doe je het niet toch?! 

Deze toppers gingen jou voor

Ervaar zelf de kracht van online personal training

Charlotte: eindelijk ben ik tevreden met mijzelf als ik in de spiegel kijk”

Judith: dat dit mogelijk was in 16 weken..ik had niet gedacht dat het zo snel ging”

Angelique: ik had iets nodig om de puntjes op de i te zetten. Ik ben nu waar ik wil zijn”

Brian: ik ben zo tevreden met mijn shape nu. Gelukkig weet ik nu ook hoe ik dit vast kan houden”

Jerome: mijn aanleg is goed, ik kon het er alleen niet helemaal zelf uit halen. Fit Body Plan bracht mij naar een next level”

Tim: dit was wat ik wilde. Lager vetpercentage en meer spiermassa. Het kostte veel werk, maar was alles waard”

”Alec: jaren was ik ontevreden met mijn voortgang, want het lukte mij maar niet. Met Fit Body Plan kwam ik verder dan ik ooit gedacht had”

Christine: ik probeerde van alles maar ik kreeg alleen frustratie. Nu ben ik blij en zeker van mijzelf en heb ik een nieuwe relatie!”

Yolanda: eerlijk, ik was het zat. Ik sportte al een jaar 4 keer per week, maar het schoot voor geen meter op. Met Fit Body Plan zag ik binnen 12 weken al goed resultaat”

* Resultaten kunnen variëren per persoon, lees de testimonial disclaimer

Met Fit Body Plan haal je het maximale uit jezelf

Krijg ook het resultaat en zelfvertrouwen dat jij verdient

Start vandaag met jouw transformatie!

Samen de mogelijkheden bespreken
in een gratis adviesgesprek

wat investeer je in jezelf

Ultimate nutrition

COACHING
95 Per maand
 • Continue doorlopend op maat gemaakt voedingsschema
 • Supplementen advies
 • Wekelijkse check-in voortgang via WhatsApp
 • Elke 4 weken volledige check-up voortgang
 • WhatsApp contact op werkdagen tussen 8:00 en 18:00

REGULAR

COACHING
125 Per maand
 • Volledig op maat gemaakt plan op basis van jouw persoonlijke behoeften en doelstelling
 • Supplementen advies
 • Wekelijkse check-in voortgang via WhatsApp
 • Checken van je oefening uitvoering
 • Telefoongesprek voortgang elke 4 weken
 • WhatsApp contact op werkdagen tussen 8:00 en 18:00
 • 5-10% korting bij vooruitbetaling (3 en 6 maanden)
 • Korting (20%) op PT sessies voor €40

Geen resultaat? Geld terug!

Hier gaan we natuurlijk niet vanuit en de kans is vrijwel nihil dat jij geen resultaat behaalt. Mocht jij ondanks het volledig opvolgen van het plan en het bijhouden daarvan geen resultaat behalen? Dan krijg jij je geld terug. Een prettige samenwerking is natuurlijk wel zo fijn.

wat past bij mij?

ULTIMATE NUTRITION

Geen zorgen meer over je voedingsschema. Weet precies wat je moet eten, wanneer en hoeveel. Dat allemaal binnen de voorkeuren van jouw leefstijl. Jouw voedingsschema wordt doorlopend aangepast en je ziet daarom continue resultaat. Deze optie is geschikt als je nog niet toe bent aan geavanceerde trainingsmethoden. Kies hiervoor als je een stok achter de deur nodig hebt en meer wilt leren over voeding.

*Maandelijks opzegbaar

REGULAR

Laten we ervoor zorgen dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor top resultaat. Van op maat gemaakte training- en voedingsschema’s tot persoonlijk contact. Met Regular coaching weet je exact wat je moet eten en welke oefeningen jij moet doen om je ideale shape te krijgen. Dit online personal training plan geeft jou alles, maar tegen een betaalbare prijs vergeleken met 1-op-1 personal training.

*Vrij opzegbaar bij maandelijkse betaling

wat fit body plan deelnemers zeggen

Krijg ook het resultaat en zelfvertrouwen dat jij verdient
en sport met een optimaal plan

Samen de mogelijkheden bespreken
in een gratis adviesgesprek

Je bent er bijna!
50%

Laat even weten wie je bent

Vul je contactgegevens in en ik neem snel contact met jou op.